Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ενοχλημένος ο Μ. Χρυσοχοίδης από την «εισβολή» ΣΔΟΕ στη ΠΝΟ

Ιδιαίτερα ενοχλημένος για την «εισβολή» του ΣΔΟΕ στη Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εμφανίζεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους που ελέγχεται η ΠΝΟ.
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του κ. Χρυσοχοίδη ο ΣΔΟΕ έχει κάνει γκάφα διενεργώντας έλεγχο στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των Ελλήνων ναυτικών που αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με το Κράτος, ούτε και επιχορηγείται από αυτό.
«Η κίνηση αυτή συνιστά σοβαρό πολιτικό λάθος», υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές εκτιμώντας ότι το όλο σκηνικό όπως διαμορφώνεται πλέον στη ναυτεργασία μέσω τέτοιων κινήσεων καθιστά ιδιαίτερα προβληματική την επικοινωνία της κυβέρνησης με τη πλευρά των ναυτεργατών.
Άλλες πηγές του TheSeaNation από τη ναυτεργατική πλευρά υποστηρίζουν ότι οι διαβεβαιώσεις του κλιμακίου του ΣΔΟΕ πως ο έλεγχος αυτός προήλθε από ανώνυμη καταγγελία που έγινε προ διμήνου και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με την έντονη συνδικαλιστική δράση που έχει αναπτύξει η Ομοσπονδία την τελευταία περίοδο δεν πείθουν κανένα.

Αναδημοσίευση από το theseanation.gr
http://www.theseanation.gr/news/genericnews/enoxlimenos-xrisohoidis.htm

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί "ενοχλημένος ο Μ. Χρυσοχοίδης";
Όφειλαν μήπως να του πάρουν την άδεια οι του ΣΔΟΕ πριν ξεκινήσουν τον έλεγχο; Μήπως νομίζει ότι είναι υπηρεσία του Λ.Σ ή της ΕΛΑΣ,της ΚΥΠ που πρέπει να πάρουν την άδεια των πολιτικών προϊσταμένων τους για τέτοιες ενέργειες; Και στα συνδικάτα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στα κόμματα @ σε άλλες "στοές" να μπουν οι ελεγκτές οικονομικού εγκλήματος @ να πάψουν την λαϊκίστικη πολιτική εκείνοι που "αγωνιούν" για την διάσωση @ το γόητρο της χώρας. Μόνον έτσι οι "κακοί" ανθέλληνες ξένοι @ ο Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης θα πάψουν να συγκαταλέγουν την χώρα @ το δημόσιο στα άνδρα διαφθοράς, αδιαφάνειας @ ρεμούλας.
Άντε επιτέλους ... χαραμοφάηδες γελωτοποιοί.
Σκάπουλος