Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΠΟΞ: Σε περιπέτειες ξανά ο ελληνικός τουρισμός

Σε περιπέτειες εισέρχεται το ελληνικό τουριστικό προϊόν», δήλωσε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, με αφορμή τη λευκή απεργία των ελεγκτών της εναέριας κυκλοφορίας.

Τόνισε ακόμα ότι η στιγμή είναι ακατάλληλη για την πραγματοποίηση της απεργίας, που –όπως είπε, ουσιαστικά στρέφεται κατά της Ελλάδας, καθώς πλήττεται η εικόνα της στο εξωτερικό.

«Οι ανταγωνιστές μας περιμένουν στη γωνία», πρόσθεσε ο κ. Ανδρεάδης και εκτίμησε: «Τη στιγμή που η Τουρκία σημειώνει αύξηση 20%, εμείς θα έχουμε πτώση εσόδων 10% για φέτος».


Πηγή : http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: