Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Σε «αφασία» ή σε διακοπές ο κρατικός μηχανισμός?

Απεργούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και αποφάσισαν να παρκάρουν τα οχήματα τους στην εθνική οδό, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα και δοκιμάζοντας τα νεύρα και την ανοχή του μέσου Έλληνα πολίτη.

Είναι αντιληπτό ότι μια ομάδα Ελλήνων μπορεί να ενδιαφέρεται για τα κεκτημένα της συντεχνίας τους και να αδιαφορούν για την ταλαιπωρία που προκαλούν στους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, αλλά είναι εντελώς ακατανόητη η απουσία και η αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού.

Πότε άλλοτε θα μπορούσε να παρκάρει στην εθνική οδό το ι.χ του οποιοσδήποτε Έλληνας και δεν θα άρπαζε μια ξεγυρισμένη κλήση ή και αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας?

Γιατί τέτοια ανοχή στην συγκεκριμένη συντεχνία?
Που είναι το κράτος να εφαρμόσει τον νόμο?

Εάν το κλείσαμε ας μας το πουν να το ξέρουμε.
Αν αρχίσουμε να κάνουμε ο καθένας ότι μας αρέσει ή ότι μας βολεύει το χάσαμε το παιγνίδι πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: