Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Κανέλλη VS Στραβελάκη στο δελτίο του MEGA.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η συζήτηση της Λιάνας Κανέλλη με τον Νίκο Στραβελάκη μου θύμισε την παροιμία «τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπέρνω».

Ο παρουσιαστής επέμενε σε συγκεκριμένη ερώτηση και η Λιάνα Κανέλλη, ακροβατώντας ανάμεσα στον ρόλο της «τσαμπουκαλεμένης» πρώην αστού δημοσιογράφου και στην ιδιότητα της ως βουλευτού του ΚΚΕ, απαντούσε μαχητικά (ή με αγένεια όπως λένε κάποιοι «κακόβουλοι-εγκάθετοι») και πάντως, σταθερά, απαντούσε με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις ως βουλευτής του ΚΚΕ.

Ήταν εμφανής η απειρία του Νίκου Στραβελάκη στην προσπάθεια του να διαχειριστεί και να «συνυπάρξει» με την Λιάνα Κανέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: