Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Μιχ.Χρυσοχοϊδης: Δεσμεύτηκε στην ΠΝΟ για συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Χαλά και τους προέδρους των 14 σωματείων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, συναντήθηκε σήμερα 7 Ιουλίου, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στη συνάντηση, η οποία ήταν η πρώτη μετά την ανάληψη των νέων αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη ναυτιλία, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν στα ασφαλιστικά δικαιώματα των ναυτικών, το καμποτάζ, τη στελέχωση των πλοίων, την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα και την αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης σε όλες τις ειδικότητες των ναυτικών.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, για τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις που αφορούν στους ναυτικούς, την ερχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, τόνισε προς τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ότι θα μελετήσει το υπόμνημα που του κατέθεσαν, με τα θέματα που τους απασχολούν.

Αναδημοσίευση από το marinews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: