Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Να και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Νέο πλοίο στην ακτοπλοΐα.

Εγκαίνια για το νέο «Highspeed 6» της HSW

Η Hellenic Seaways εγκαινιάζει το νέο, υπερσύγχρονο επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο πλοίο «Highspeed 6» το οποίο προσφέρει στους επιβάτες του μοναδική ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια σε δύο νέα δρομολόγια που ξεκινούν από την Παρασκευή 9 Ιουλίου από και προς:
-Πειραιά-Ίο-Σαντορίνη
-Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο.
Το νέο «Highspeed 6» είναι το 2ο πλοίο για φέτος, που έρχεται να ανανεώσει τον στόλο της Hellenic Seaways.
Στο πλαίσιο της επιτυχούς υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου, η Hellenic Seaways, προχώρησε στην απόκτηση του 11ου από το 2005 πλοίου, έχοντας στόχο να ενδυναμώσει την παρουσία της στον χώρο της ακτοπλοΐας, καθώς και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της.
Το υψηλών προδιαγραφών «Highspeed 6» έχει μήκος 96 μέτρα και ταξιδεύει με ταχύτητα 40 κόμβων έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρει 946 επιβάτες και 260 οχήματα.
......

Διαβάστε όλο το άρθρο στο theseanation.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: