Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Κρίσιμη συνάντηση στο υπ. Μεταφορών

Κρίσιμο ραντεβού με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων έχουν στις 10.00 το πρωί οι μεταφορείς, οι οποίοι εμφανίζονται ανυποχώρητοι.

Μετά την απόφασή τους να συνεχίσουν την απεργία, η κυβέρνηση αφήνει πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο της πολιτικής επιστράτευσης.

Πάντως, έκκληση για διάλογο απηύθυνε χθες ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Ρέππας, καθώς τα προβλήματα που έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται στην αγορά εντείνονται.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Σωματείου των Βυτιοφορέων, κ. Άγγελος Φάλαρης, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο απαράδεκτο, καθώς όπως τόνισε απαξιώνει τα περιουσιακά στοιχεία των ιδιοκτητών.


Πηγή : http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: