Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Χωρίς εισιτήρια για Πάρο και Νάξο

Ενώ Κρήτη, Μύκονος και Ρόδος είναι άδειες, έχουν εξαντληθεί εισιτήρια και καταλύματα για Πάρο και Νάξο, με εκατοντάδες να αναζητούν λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Αρχίζει η έξοδος στις εθνικές οδούς, βουλιάζει το λιμάνι από τους επιβάτες.

Κατακόρυφη φαίνεται να είναι η πτώση της ζήτησης στα περισσότερα νησιά της χώρας, ενώ άδειες φαίνεται πως θα μείνουν οι περισσότερες παραλίες, ακόμα και την περίοδο αυξημένης τουριστικής κίνησης, δηλαδή από τις αρχές έως και τα μέσα περίπου του Αυγούστου.
Δημοφιλείς προορισμοί, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Ρόδος και η Κρήτη εξακολουθούν να διαθέτουν άδεια δωμάτια, ακόμα και για τους αναποφάσιστους ταξιδιώτες που προγραμματίζουν τις διακοπές τους την τελευταία στιγμή, ενώ σε αφθονία βρίσκονται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με προορισμό τα εν λόγω νησιά.
Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, απαγορευμένα νησιά αποδεικνύονται η Πάρος και η Νάξος από τις 31 Ιουλίου και μετά, καθώς σύμφωνα με ταξιδιωτικά πρακτορεία και ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες, τα εισιτήρια για αυτή την περίοδο στους συγκεκριμένους προορισμούς αποτελούν είδος προς εξαφάνιση.
.....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο
http://news247.gr/ellada/ksekina_to_kyma_fyghs_gia_tis_diakopes.428544.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: