Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Κανονικά εκτελούνται όλα τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών πλοίων.

Όπως διαβεβαιώνουν στελέχη των εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών, τα πλοία της ακτοπλοΐας δεν θα επηρεαστούν σημαντικά από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης.

Οι εταιρείες εμπορίας καυσίμων σε συνεργασία με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και τα ταχύπλοα, κυρίως, πλοία αλλά και τα πλοία που είναι δρομολογημένα εκτός του λιμανιού του Πειραιά και ο εφοδιασμός γινόταν με βυτιοφόρα οχήματα, τώρα θα εφοδιάζονται με καύσιμα από εφοδιαστικά πλοία (τάνκερ λιμένος).

Πάντως η απεργία θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας, καθώς αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στον εφοδιασμό των νησιών με προϊόντα, και σίγουρα η απεργία εν μέσω τουριστικής περιόδου θα επιφέρει πλήγμα και στην εικόνα αλλά και στην πραγματική οικονομία της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: