Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ετσι χωρίς τίτλο.

Η χώρα περνάει δύσκολη περίοδο και ο χειμώνας που έρχεται ίσως είναι ο δυσκολότερος, οικονομικά, χειμώνας για τους Έλληνες πολίτες.

Για την οικονομική κατάντια τα χουμε ξαναπεί πως φταίνε, πρωτίστως, όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια.
Και στους «κυβερνώντες» συμπεριλαμβάνονται οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί, όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές, οι επικεφαλείς των οργανισμών του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και όλοι οι κομματικά διορισθέντες καρεκλοκένταυροι και κρατικοδίαιτοι, που με την ανικανότητα τους βούλιαξαν τα οικονομικά της χώρας.

Και τώρα τί κάνουμε?
Η μοναδική επιλογή είναι να βάλουμε το κεφάλι κάτω, ιδίως οι δημόσιοι υπάλληλοι, να γίνουμε παραγωγικοί και να δουλέψουμε. Αυτό σημαίνει καμιά άλλη πρόσληψη στον δημόσιο τομέα και σταδιακή αποκρατικοποίηση κάθε κρατικής παραγωγικής μονάδας ώστε να γίνει κερδοφόρα. Αν υπάρχουν και κρατικές εταιρείες οι οποίες δεν είναι κερδοφόρες και παράλληλα δεν παρέχουν κοινωνικό έργο στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών, ας κλείσουν.

Όσον αφορά τις κάθε λογής «διαμαρτυρίες» και απεργίες, αντί να κατασκηνώσουμε έξω από την Ελληνική βουλή και τα σπίτια των πολιτικών και να απαιτήσουμε να πάνε φυλακή όλοι αυτοί που φταίνε, κάνουμε το λάθος και κλείνουμε δρόμους, λιμάνια, σταματάμε το μετρό και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τιμωρούμε και πάλι τον απλό Έλληνα πολίτη κάνοντας παράλληλα κακό στην εικόνα της χώρας.

Και μέσα σε όλα βρήκαν χώρο οι παλαιοκομματικοί κουμουνιστές να μας υπενθυμίσουν ότι 90 τώρα χρόνια πολεμάνε και θα πολεμάνε για τον σοσιαλισμό.
Αν είναι να καταντήσουμε σαν την πρώην ΕΣΣΔ, άστε σύντροφοι καλύτερα να μας λείπει το βύσσινο.
Άσε που προκαλεί απέχθεια η ξύλινη και δογματική κουμμουνιστική γλώσσα και όταν ακούω τον κύριο Μαίλη μου ΄ρχεται να του φωνάξω στην τηλεόραση, ότι ζούμε στο 2010 και δεν είμαστε πια στο 1917.
Κάθε πράγμα στο καιρό του κύριοι του ΚΚΕ. Και εσείς, φοβάμαι πως είστε πολύ πίσω από τον καιρό σας,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ιδίως οι δημόσιοι υπάλληλοι, να γίνουμε παραγωγικοί και να δουλέψουμε.

Ντροπή σου να καπηλεύεσαι την έννοια ναυτικός, να βγαίνεις στα blog και να βριζεις και να προβοκάρεις τους ναυτικούς, ΑΙΣΧΟΣ.
Οι ναυτικοί να ξέρεις ότι είναι κάτι αγνό και καμμιά σχέση με αυτό που θέλεις να προβοκάρεις

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και ενας ανθρωπος που λεει αλήθειες. Μην σταματάς να γραφεις. Εχουμε αναγκη απο ελευθερους και σκεπτόμενους ανθρώπους σαν και σενα.