Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Στην ουρά για λίγη βενζίνη - Στερεύουν τα πρατήρια - Επιμένουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών - 'Ολο το νομοσχέδιο

- Ρέππας πρός ιδιοκτήτες φορτηγών: Συναισθανθείτε τις ευθύνες σας!
- Με απεργία απειλούν και οι βενζινοπώλες
- Καταγγελίες για αυθαίρετες αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης
- Στο 1,633 η ακριβότερη βενζίνη στην Κεφαλλονιά - Δείτε ενδεικτικές τιμές

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης είναι πλεον οι καταναλωτές αφού τα πρατήρια στερεύουν το ένα μετά το αλλο από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών, ενώ η μόνη βενζίνη που βρίσκει κανείς μετά από ατελείωτη ώρα αναμονής είναι η σούπερ αμόλυβδη η οποία φτάνει μέχρι και στην εξωφρενική τιμή των 1,839!

"Είμαστε ακόμα στην αρχή", δηλώνει στο Newsit ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών.

Στους δρόμους επικρατεί κομφούζιο αφού σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου οι ιδιοκτήτες φορτηγών έχουν παρατάξει τα οχήματά τους.
Την ίδια ώρα, με κλείσιμο των πρατηρίων απειλούν και οι βενζινοπώλες. Αύριο θα αποφασίσουν εαν θα κλείσουν τα πρατήριά τους από την Τετάρτη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=35538&catid=13

Δεν υπάρχουν σχόλια: