Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Αρση του καμποτάζ: Η αγορά επιφυλάσσεται, η ΠΝΟ αντιδρά

Με θετικό μάτι βλέπει, κατ' αρχήν, η Ακτή Μιαούλη τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το σχέδιο νόμου για την άρση του καμποτάζ για τα κρουαζιερόπλοια με σημαίες εκτός Ε.Ε. Από την άλλη πλευρά, αρνητικά είναι, ως επί το πλείστον, τα πρώτα σχόλια των εκπροσώπων των τουριστικών φορέων για το νομοσχέδιο, ενώ την αντίθεσή της εκφράζει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Οι εκπρόσωποι της αγοράς κρουαζιέρας επισήμως κρατούν στάση αναμονής και επιφυλάσσονται, μέχρι να μελετήσουν το νομοσχέδιο, για το οποίο δεν έχουν ενημερωθεί. Ανεπισήμως όμως ανέφεραν ότι, εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές στο νόμο ή αιφνιδιασμοί στην υπουργική απόφαση που θα ακολουθήσει, οι ξένες εταιρείες, που έχουν πλοία με τρίτες σημαίες, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ελλάδας και θα φέρουν τα κρουαζιερόπλοιά τους στο Αιγαίο.
.............

Διαβάστε όλο το άρθρο στην naftemporiki.gr
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1840437

Δεν υπάρχουν σχόλια: