Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Με τον Μ. Χρυσοχοίδη συναντάται αύριο η ΠΝΟ

Με το Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Χαλά και τους Προέδρους των πρωτοβάθμιων σωματείων μελών της Ομοσπονδίας συναντάται αύριο στις 11 το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Η συνάντηση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη εξαιτίας των συνεχών κινητοποιήσεων τόσο της Ομοσπονδίας, όσο και των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της, καθώς εισερχόμαστε μέρα με τη μέρα στη καρδιά της θερινής περιόδου.

Όπως είναι ήδη γνωστό η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας εξαναγκάστηκε από μέλη των σωματείων ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ να λάβει απόφαση για νέα απεργιακή κινητοποίηση για μεθαύριο Πέμπτη.

Εξάλλου το υπουργικό συμβούλιο συζητά σήμερα το σχέδιο νόμου για την άρση των απαγορεύσεων εκτέλεσης κρουαζιέρας στην Ελλάδα και από κρουαζιερόπλοια με σημαίες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια εξέλιξη που εκτιμάται ότι θα αναζωπυρώσει τις αντιδράσεις στη ναυτεργατική πλευρά.

Αναδημοσίευση από το theseanation.gr
http://www.theseanation.gr/news/ferries/me-xrysoxoidi-pno.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: