Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

"Σφραγίστε" τα σύνορα...

Είναι επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση της χώρας να σοβαρευτεί, να ξεπεράσει τις αριστερίστικες ιδεοληψίες της και να μην παίζει άλλο με την ασφάλεια και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών.


Η χώρα μας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, έγινε ξέφραγο αμπέλι όπου κάθε λογής στοιχεία εισβάλουν, «λιάζονται», και ακολούθως εξαφανίζονται/εξαπλώνονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Είναι θέμα χρόνου, κάποιοι από αυτούς τους ισλαμιστές εισβολείς να καταστούν ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πέραν της πιθανής δράσεως τους στην χώρα μας, θα μας δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις μας με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες θα θεωρούν την Ελλάδα ορμητήριο ακραίων ισλαμικών στοιχείων, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα πρέπει η χώρα μας να πάρει την κατάσταση στα χέρια της να ενεργοποιήσει το λιμενικό σώμα και την αστυνομία «σφραγίζοντας» άμεσα τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της και στέλνοντας επιτέλους ένα μήνυμα σοβαρότητας και αποφασιστικότητας σε κάθε λαθροεισέρχομενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: