Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Καλώς την και την Αντζελίνα…

Η κυβέρνηση της αριστεράς και της «προόδου» φαίνεται ότι αρέσκεται να συναγελάζεται με διασημότητες τύπου Σούζαν Σάραντον και Αντζελίνας Τζολί οι οποίες την δουλειά τους κάνουνε ερχόμενες στην Λέσβο ή στον Ελαιώνα για μια βόλτα και δυο φωτογραφήσεις και ακολούθως επιστρέφουν στην ζωή τους αφήνοντας τους Έλληνες με τις ορδές των μεταναστών ή προσφύγων που εισέβαλαν στην χώρα.....


Μια χώρα που εξαιτίας της ανικανότητας των πολιτικών της ταγών, δεν έχει την δυνατότητα να επιτρέψει στους πολίτες της να διάγουν μια αξιοπρεπή καθημερινότητα  και έναν ευπρεπή και με προοπτικές βίο, πόσο μάλλον να φιλοξενήσει και να θρέψει χιλιάδες, διαφορετικής εθνικότητας, θρησκεύματος και κουλτούρας απρόσκλητους «επισκέπτες».

Δυστυχώς θα πρέπει να το επαναλάβουμε.
Η χώρα μας βρίσκεται με το ένα πόδι στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή.
Πρέπει να αφυπνισθούν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου πριν η παρούσα καταστροφή γίνει και εθνική και μη αναστρέψιμη.

Η οικονομίας της χώρας κάθε μέρα χειροτερεύει, οι Τούρκοι ορέγονται το ΑΙΓΑΙΟ διεκδικώντας ότι βρίσκεται ανατολικά του 26ου μεσημβρινού, η FYROM, προστατεύοντας τα συμφέροντα των Ευρωπαϊκών κρατών ως χώρα ανάχωμα στην απρόσκλητη εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων, αποκτά ερείσματα και τείνει να καθιερωθεί ως ένα σοβαρό Βαλκανικό κράτος με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και εμείς περί άλλα τυρβάζουμε.

Ο υπουργός εθνικής άμυνας αντί να ασχολείται με τα γλωσσικά «ολισθήματα» του υπουργού μετανάστευσης καλύτερα θα ήταν να ασχοληθεί με τα του υπουργείου του θωρακίζοντας, δια παν ενδεχόμενο, την άμυνα της χώρας.
Αλήθεια με αρχηγό ΓΕΕΘΑ προερχόμενο από το Πολεμικό Ναυτικό δεν βρέθηκε κανένας να ενημερώσει την κυβέρνηση για αυτό που και ένας πρωτοετής της ναυτικής ακαδημίας γνωρίζει?

Είναι δυνατόν να έχουν πιστέψει ότι πολεμικά πλοία μεγέθους φρεγάτας θα μπορούν να περιπολούν και να επιχειρούν ασφαλώς στα στενά μεταξύ των νησιών μας του ανατολικού Αιγαίου και της  Τουρκίας και θα μπορούν να εντοπίζουν και να αποτρέπουν την διέλευση βαρκών και φουσκωτών σκαφών που κουβαλούν τους λαθροεισερχομένους?
Δεν μπορεί να υπάρχει τόση αφέλεια και επιχειρησιακή ασχετοσύνη σε επίπεδο ΝΑΤΟ.
Κάτι άλλο πρέπει να «κρύβει» η κάθοδος των νατοϊκών πλοίων στο Αιγαίο μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: