Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Είναι εύκολο να είσαι υπουργός ή βουλευτής και από την ασφάλεια του γραφείου σου να βγάζεις πύρινους λόγους κατά της «ξενοφοβίας» και του «ρατσισμού».

Μέρος της Ελληνικής επικράτειας όπως η περιοχή της Ειδομένης (και όχι μόνον), τελεί υπό κατάληψη ισλαμιστών και το Ελληνικό κράτος ανίσχυρο παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις.

Οι Έλληνες πολίτες ζουν με τον φόβο της ώρας που οι πολυάριθμοι λαθραία εισελθόντες και ακόμα εισερχόμενοι στην χώρα μας, θα ξεχυθούν και θα αναζητήσουν τροφή και στέγη στις περιουσίες τους.....


Ήδη πολλοί από τους κατοίκους της Ειδομένης είδαν τα χωράφια, που με τόσο κόπο έσπειραν, να ποδοπατούνται και να κοπρίζονται από τους απρόσκλητους αλλοδαπούς «επισκέπτες» και εξοχικές κατοικίες της περιοχής να παραβιάζονται.
Η σιδηροδρομική συγκοινωνία γίνεται με δυσκολία και ανάλογα με τις διαθέσεις των ισλαμιστών που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή, ενώ ο κρατικός μηχανισμός είναι απών.

Είναι εύκολο να είσαι υπουργός ή βουλευτής και από την ασφάλεια του γραφείου σου να βγάζεις πύρινους λόγους κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού. 
Το πρόβλημα είναι των Ελλήνων πολιτών της περιοχής της Ειδομένης αλλά και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου που βλέπουν μέρα την ημέρα την ασφάλεια τους να τίθεται υπό αμφισβήτηση, τον τόπο τους να απαξιώνεται ως περιουσιακό στοιχείο και τουριστικό προϊόν και την ζωή τους να αλλάζει άρδην προς το χειρότερο.
Το Ελληνικό κράτος αφού αδυνατεί ή δεν θέλει να προστατέψει τα σύνορα του επιτρέποντας στην ουσία σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να εισβάλλουν στην χώρα, ας προστατέψει τουλάχιστον την έννομη τάξη, την ασφάλεια και τις περιουσίες των πολιτών του.
Εάν δεν μπορεί να κάνει και αυτό το τόσο μικρό και αυτονόητο τι λόγο ύπαρξης έχει ο κρατικός μηχανισμός ? 
Μόνον για να διορίζουνε τους δικούς τους στο δημόσιο και να τρώνε και να πίνουνε οι κρατούντες εις υγείαν του κορόιδου Έλληνα πολίτη?

Νισάφι πια. Η αγανάκτηση ξεχείλισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: