Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και η λύση της ύστατης ώρας

Το προσφυγικό ή κατ΄άλλους το μεταναστευτικό, είναι το μείζον εθνικό πρόβλημα επισκειάζοντας ακόμα και αυτό της οικονομικής εξαθλίωσης της χώρας μας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ελπίζουμε από απειρία ή ιδεοληψία και όχι από άλλους πιο υστερόβουλους λόγους, με τους χειρισμούς της "κατόρθωσε" να δημιουργήσει ένα τεράστιο εθνικό πρόβλημα που θα ταλαιπωρήσει την χώρα για τα επόμενα, τουλάχιστον, δύο χρόνια.

Στην παρούσα φάση μόνον μία λύση υπάρχει για απαλυνθεί το πρόβλημα του προσφυγικού ή μεταναστευτικού προβλήματος που ταλανίζει την πατρίδα μας......



Θα πρέπει να ενεργοποιηθούν τα εθνικά αμυντικά ανακλαστικά της χώρας σφραγίζοντας τα εθνικά θαλάσσια και ηπειρωτικά της σύνορα, δίνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα στους διακινητές αλλά και στους πρόσφυγες/μετανάστες ότι η Ελλάδα δεν είναι μια τριτικοσμική χώρα τύπου “μπάτε σκύλοι αλέστε”  αλλά είναι ένα ευνομούμενο Ευρωπαϊκό σύγχρονο  κράτος.

Δυστυχώς έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, είναι μονόδρομος η κατασκευή στα μεγάλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κλειστών, ελεγχομένων κέντρων “φιλοξενίας” όπου θα οδηγούνται οι κάθε λογής παρανόμως εισερχομένοι στην χώρα μας, και η περαιτέρω προώθηση τους από αυτά τα κέντρα θα γίνεται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς και μετά από αυστηρούς -προσεκτικούς ελέγχους.
Μόνον με αυτό τον τρόπο θα σταματήσουν οι ανεξέλεκτες μεταναστευτικές ροές και η χώρα θα επιστρέψει στον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό και πολιτισμό.


Σε διαφορετική περίπτωση όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βουλιάζουν στην λάσπη της Ειδομένης ή περιφέρονται ανεξέλεκτοι στους δρόμους και στις πλατείες δυστυχώς, πολύ σύντομα θα γίνουν η σημαντικότερη εθνική και οικονομική  απειλή για την χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: