Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Η «αξιοποίηση» του Ελληνικού.



Τώρα αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τι εννοούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όταν αντιμαχόταν την εκχώρηση του χώρου του παλιού Ελληνικού αεροδρομίου σε επενδυτές, δηλώνοντας ότι θα το διατηρήσει κρατικό για να το «χαίρεται ο λαός».

Προφανώς δεν εννοούσε τον Ελληνικό λαό αλλά τον λαό της γενιάς των νεοελλήνων-ισλαμιστών που θα γεννηθούν στην Ελλάδα από τους ισλαμιστές μετανάστες που τον τελευταίο, κυρίως, χρόνο εισέβαλλαν στην χώρα μας....


Ήδη έγινε μια πρώτη κατάληψη και γκετοποίηση του χώρου του Ελληνικού και νομίζω ότι πολύ δύσκολα ο χώρος αυτός θα επιστρέψει στην παλιά, έστω άθλια αλλά ελεύθερη, κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν την εισβολή των ισλαμιστών στην χώρα μας.

Η πραγματική αξιοποίηση του χώρου από επενδυτές,  ούτε καν περνάει από το μυαλό των κυβερνώντων με τις άκρως επικίνδυνες και αγκυλωμένες αριστερίστικες ιδεοληψίες.

Η χώρα, αφού έφτασε σε οικονομικό επίπεδο αφρικανικής-τριτοκοσμικής χώρας θα αρχίσει σιγά-σιγά να ισλαμοποιείται, σύμφωνα με το σχέδιο που φαίνεται ότι υπάρχει και εκτελείται με βραχίονα εκτέλεσης του την γείτονα Τουρκία.
Είναι ζήτημα χρόνου πια να γεννηθεί στην Ελλάδα η δεύτερη γενιά ισλαμιστών οι οποίοι θα είναι Έλληνες πολίτες και εν δυνάμει τρομοκράτες-μαχητές του Ισλάμ όπως αυτοί που προκάλεσαν την σφαγή των αμάχων στο Παρίσι και στις Βρυξέλες.

Είναι ζήτημα χρόνου πια να δούμε σε παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αντί των Ελληνικών παραδοσιακών στολών (φουστανέλα), να παρελαύνουν οι μαθητές ισλαμιστές με μαντήλες, αραβικά κεφαλομάντηλα και γιατί όχι, με μπούρκες.

Και εις άλλα με υγεία!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: