Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ο μεγάλος ένοχος για την κατάντια της χώρας είναι ο Έλληνας ψηφοφόρος.

Κακά τα ψέματα. 
Για την σημερινή κατάντια της χώρας μας ο μεγάλος ένοχος είναι ο Έλληνας ψηφοφόρος.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος που πίστεψεόλες αυτές τις τερατώδεις προεκλογικές εξαγγελίες παροχών και τις παιδαριώδεις εξαγγελίες περί όρθωσης του εθνικού αναστήματος και υπερήφανης –τάχα- διαπραγμάτευσης που θα έκανε τους κουτόφραγκους να μαζευτούν και να μας δώσουν όλα όσα θα τους ζητούσαμε...


Ο Έλληνας ψηφοφόρος που από αδιαφορία, απογοήτευση ή ανοησία; εξέλεξε με την ψήφο του ένα πολιτικό συνονθύλευμα του οποίου προΐσταται ένας αναξιόπιστος, άπειρος και ανώριμος άνθρωπος που το κύριο προσόν του ήταν οι «αγώνες» του, από τα μαθητικά ακόμα χρόνια του, εναντίον της τάξης, της προσπάθειας, της ευημερίας και της προόδου...


Ο Έλληνας ψηφοφόρος ο οποίος ανέχεται ως υπουργό παιδείας, έναν εχθρό της αριστείας και της ουσιαστικής σχολικής εκπαίδευσης  και ως υπουργό πολιτισμού έναν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ελλειμματικής παιδείας, συμπλεγματικό άνθρωπο που εντυπωσιάζεται από παραστάσεις παλλομένων γεννητικών οργάνων και επιβραβεύει μάλιστα τον σκηνοθέτη τους,  επιλέγοντας, διορίζοντας και αμείβοντας τον με χρήμα που προκύπτει από την άγρια φορολογία και την καταλήστευση του υστερήματος του ταλαίπωρου Έλληνα πολίτη.  
Αλήθεια με τέτοιους πανεπιστημιακούς δασκάλους είναι δυνατόν να απορούμε για την κατάντια των πανεπιστημίων μας;

Ο Έλληνας ψηφοφόρος, αυτός που ανέχεται να βλέπει την χώρα του να κατακλύζεται από απρόσκλητους εισβολείς οι οποίοι δεν σέβονται τους νόμους του κράτους, την χρήση χώρων (σκεφτείτε το λιμάνι του Πειραιά ή τα χωράφια των ανθρώπων στην Ειδομένη), την κουλτούρα μας τα ήθη και έθιμα μας.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος, αυτός που ανέχεται –αν δεν την επιβραβεύει κιόλας-  την επίδειξη δήθεν ανθρωπισμού από διεθνείς προσωπικότητες που, συνοδευόμενοι/ες από υπουργούς, έρχονται φωτογραφίζονται και φεύγουν εγκαταλείποντας τους Έλληνες κατοίκους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, αφού κανένας «αλληλέγγυος» δεν ενδιαφέρεται για τους Ελληνικής εθνικότητας  σκληρά δοκιμαζόμενους ανθρώπους.

Ας μην αναθεματίζουμε λοιπόν συνέχεια τους πολιτικούς. Αυτοί την δουλειά τους κάνουμε.
Μας φλομώνουμε στα ψέματα προεκλογικά και μετά μας κατσικώνονται, αυτοί και οι διοριζόμενοι στο δημόσιο κολλητοί τους, τρώνε και πίνουν στην «υγειά μας» και αφού διαλύσουν άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο την χώρα αποχωρούν με δόξα και τιμή απολαμβάνοντας τα προνόμια του πρώην  (πρωθυπουργού, υπουργού, βουλευτή και πρώην διοικητή του κάθε δημόσιου οργανισμού).

Ο μεγάλος ένοχος για την κατάντια της χώρας είναι ο Έλληνας ψηφοφόρος που δεν σκέφτεται εκατό φορές πριν ρίξει την ψήφο του στην κάλπη επιλέγοντας, αν όχι τους καλύτερους, τουλάχιστον τους λιγότερο ψεύτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: