Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η κυβέρνηση στραβά αρμενίζει…Απαιτείται αφύπνιση και ενεργοποίηση των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επί της ουσίας,  υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων ψηφοφόρων τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια.
Τι μνημόνια θα σκιζόντουσαν, τι δέκατη τρίτη και δεκατητετάρτη σύνταξη θα δινόταν, τι θα κάναμε περήφανη εθνική διαπραγμάτευση, τι 2,5 δις θα βρίσκαμε από το λαθρεμπόριο των καυσίμων, τι δάνεια θα χαριζόντουσαν, τι σεισάχθειες θα εφαρμοζόντουσαν  και τι ακόμα άλλο ουτοπικό και ανεφάρμοστο δεν τάξανε στους ψηφοφόρους για να τους δελεάσουν....

Και τους δελέασαν.                                                                                            
Και τους έπεισαν ?
Και εκτινάχτηκε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ από το 4 στο 38%.
Και ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ την εξουσία.
Και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και παρόλα τα δεινά που μας έχουν βρει ως χώρα η κυβέρνηση εξακολουθεί …. στραβά να αρμενίζει.

Όχι ότι οι προηγούμενοι πολιτικοί μας ταγοί ήταν καλύτεροι.
Αλλά στην παρούσα κυβέρνηση περισσεύει ο ερασιτεχνισμός ενώ οι αριστερίστικες ιδεοληψίες δεν αφήνουν και αυτούς τους λίγους ικανούς που υπάρχουν στο κυβερνητικό σχήμα να λειτουργήσουν θετικά.

Δυστυχώς, γινόμαστε μια χώρα παρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζητιανεύουμε τις δόσεις και τις υποδόσεις, που απεμπολούμε κυριαρχικά μας δικαιώματα και διευκολύνουμε τις πάγιες επιδιώξεις των Τούρκων για συγκυριαρχία στο ΑΙΓΑΙΟ και που καταντούμε ένα απέραντο parking δυστυχισμένων ανθρώπινων υπάρξεων τους οποίους η χώρα δεν έχει την δυνατότητα να τους υποστηρίξει και να τους «απορροφήσει» κοινωνικά.
Θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση και όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αφυπνισθούν και να συστρατευτούν για το καλό της πατρίδας μας.
Μόνον ενωμένοι οι Έλληνες μπορούν να αποφύγουν  την εθνική καταστροφή που φαίνεται να έρχεται και για αυτό είναι απαραίτητο να σταματήσουν τώρα οι πολιτικές έριδες και κοκορομαχίες.

Δεν περισσεύει κανείς μας αυτήν την δύσκολη ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: