Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

«Ανάλγητη», απέναντι στον φτωχό και δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη, η στάση των εργαζομένων στα ΜΜΜ

Οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι των μέσων μαζικής μεταφοράς «ασελγούν» σε βάρος του φτωχού Έλληνα πολίτη ο οποίος δυσκολεύεται πλέον να πάει στις δουλειές του και εξαντλεί το πενιχρό του εισόδημα για να πληρώνει τα ταξί.....

Με την παρούσα οικονομική κατάσταση η στάση των κρατικοδίαιτων υπαλλήλων των μέσων μαζικής μεταφοράς, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εχθρική ενέργεια για τον μέσο Έλληνα πολίτη που χειμάζεται από την οικονομική κρίση.

Ας μην ξεχνούν αυτοί οι κύριοι, ότι οι «πελάτες» τους δεν είναι ούτε οι υπουργοί, ούτε οι βουλευτές, ούτε οι πλούσιοι Έλληνες
Ο φτωχός μέσος Έλληνας ταλαιπωρείται καθημερινά και «σιχτιρίζει» την στάση μιας ομάδας βολεμένων μισθωτών που πληρώνονται από το υστέρημα του χωρίς να παρέχουν όχι ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά ούτε καν τις στοιχειώδεις.

Η καλύτερη περίπτωση θα ήταν η άμεση ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών μαζικής μεταφοράς, ώστε και το δημόσιο και κατ΄ επέκταση ο Έλληνας πολίτης να μην επιβαρύνεται και ποιοτικότερες συγκοινωνίες να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: