Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς συγκοινωνίες αύριο, Τρίτη η Αττική

Χωρίς μέσα μαζική μεταφοράς θα παραμείνει αύριο, Τρίτη και για 24 ώρες η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να απεργήσουν αντιδρώντας στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών. Αύριο δεν θα ισχύσει και ο δακτύλιος....

Τις νέες κινητοποιήσεις αποφάσισε το Σάββατο η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζοµένων. Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνει αύριο συγκέντρωση και πορεία διαµαρτυρίας στη Βουλή. Οι εκπρόσωποι των εργαζοµένων προειδοποιούν ότι αυτές δεν θα είναι οι τελευταίες κινητοποιήσεις, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες ακόµη και µετά τηνψήφιση του νοµοσχεδίου. Για την Τετάρτη προσανατολίζονται σε στάση εργασίας στα λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευµα προκειµένου να γίνει γενική συνέλευση.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Μεταφορών προχωρά στη σύσταση τριών οµάδων εργασίας: για τις συγχωνεύσεις, τους νέους κανονισµούς εργασίας και τις συλλογικές συµβάσεις εργασίας και για τη µεταβολή των περιουσιακών στοιχείων των εταιρειών.

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: