Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δίωξη σε βάρος Μαρινάκη και Μητρόπουλου

Δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Τάσου Μητρόπουλου άσκησε ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Εμμανουήλ Αντωνακάκης.

Ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας κατηγορεί τον κ Μαρινάκη ότι δεν τήρησε τους κανόνες του φίλαθλου πνεύματος και δεν συμμορφώθηκε με το καταστατικό, τους κανονισμούς, τις οδηγίες και εγκυκλίους της ΕΠΟ. Επίσης, ότι δεν προστάτευσε το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου, ως είχε υποχρέωση....

Σε ότι αφορά τον Μητρόπουλο, τον κατηγορεί για τη συμπεριφορά του κατά των παικτών του Παναθηναϊκού, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.

Επίσης, δίωξη ασκήθηκε και κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τα επεισόδια που δημιουργησαν οι οπαδοί της ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου, τα οποία χαρακτηρίζει «ευρείας κλίμακας»

Πηγή : tanea.gr

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Εμείς, ως αγνοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του πάλαι ποτέ Ελληνικού ποδοσφαίρου, νοιώθουμε ντροπή για το αποτέλεσμα, τις δηλώσεις, τα επεισόδια και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Θρύλο μας. Τα μέτρα πρέπει να αρχίσουν από την διάλυση των συνδέσμων, την απομάκρυνση των φαιδρών από τον παραγοντισμό και την εφαρμογή των ΝΟΜΩΝ, χωρίς εξαιρέσεις. Κύριοι, η Αγγλία είναι κοντά για να ενημερωθείτε και να λάβετε ανάλογα μέτρα, αν και αυτοί ..... είναι Ευρωπαίοι!!!
ΜΘΧ