Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τον Έλληνα εργαζόμενο. Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ και σήμερα από τις 11 το πρωί, λόγω των στάσεων εργασίας του προσωπικού των κρατικών συγκοινωνιών.

Σήμερα, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, ακινητοποιημένα θα μείνουν από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα τα αστικά λεωφορεία (ΕΘΕΛ) και από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ).

- Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ ακινητοποιημένοι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα μείνουν οι συρμοί του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ).

- Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία προσανατολίζονται να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν όσοι θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια.

Κανονικά θα κινηθεί το Μετρό.

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: