Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Προς Έλληνες πολιτικούς : Από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.

Με εξόργισε αυτό που διάβασα σήμερα στο Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με το οποίο εγώ και οι άλλοι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώναμε για κομματικά γυμναστήρια, σάουνες, για ποδήλατα από ανθρακονήματα και μισθούς 8.000 € στην φίλη της κάθε κομματικής πριγκηπέσας.

Γιατί θα πρέπει να δίνω φόρους για να τους δίνει το κράτος ως επιδότηση στα ανίκανα κόμματα και να μισθοδοτώ εγώ ο Έλληνας πολίτης τoυς, κάθε μορφής, κομματικούς εγκάθετους?....

Κύριοι πολιτικοί και λοιπές κομματικές δυνάμεις που με την ανικανότητα σας εξαθλιώσατε τον Έλληνα πολίτη… τι να την κάνει την συγνώμη σας?
Αυτές είναι αθλιότητες και καραγκιοζιλίκια στην προσπάθεια σας να εξαπατήσετε ακόμα μια φορά τους ψηφοφόρους.
Θα πάει κάποιος πολιτικός που έκλεψε ή από ανικανότητα κακοδιοίκησε την χώρα, φυλακή?
Αυτό είναι το ζητούμενο. Όλα τα άλλα είναι παπαριές για λαϊκή κατανάλωση και για μια ακόμα προσπάθεια ύπνωσης του Έλληνα πολίτη.

Ο μέσος Έλληνας πολίτης, έχει φτάσει στο σημείο να πιστεύει ότι οι πρωτεργάτες της χούντας (που στο κάτω-κάτω πλήρωσαν για τα λάθη τους και πέθαναν πάμπτωχοι στην φυλακή), ήταν πιο τίμιοι από πολλούς πολιτικούς, κομματικούς εγκάθετους διοικητές, προέδρους οργανισμούς και λοιπές κατοχικές κομματικές δυνάμεις που έκλεβαν το δημόσιο χρήμα ζούν σε βίλες και νεοκλασικά σε διάσημους δρόμους, διόριζαν στρατιές κομματικών φίλων τους στο δημόσιο και τελικά χωρίς να υποστούν οποιαδήποτε κύρωση, συνεχίζουν να ζουν πλουσιοπάροχα εις υγείαν του κορόιδου Ελληνικού λαού.

Το κακό για εσάς είναι ότι ο λαός, έστω και αργά, σας πήρε χαμπάρι.
Την να την κάνει την συγνώμη σας? Ζήστε στον κομματικό σας μικρόκοσμο και αφήστε μας ήσυχους.

Είναι αργά πια. Καληνύχτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: