Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ενόχληση Καραμανλή για την κλήτευση του στην εξεταστική επιτροπή?

Διαβάζουμε δεξιά και αριστερά ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι τάχατες ενοχλημένος για την κλήτευση του στην εξεταστική επιτροπή.

Και λοιπόν? Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι.

Προσωπικά δεν πιστεύω πια στους πολιτικούς, τις εξεταστικές κτλ, αλλά στο κάτω-κάτω ποιος είναι ο Καραμανλής?
Ενας κρατικοδίαιτος πολιτικός είναι, που ο Ελληνικός λαός του εμπιστεύτηκε την διακυβέρνηση της χώρας διορίζοντας τον πρωθυπουργό και αυτός με την ανικανότητα του τα έκανε τόσο χάλια που κανείς πολιτικός δεν θα μπορούσε να τα κάνει χειρότερα, φέρνοντας την χώρα στην ποιο δεινή οικονομική κατάσταση των νεωτέρων χρόνων.

Ο Ελληνικός λαός πληρώνει και θα πληρώνει για χρόνια την επιλογή Καραμανλή και των ομοίων του.
Ο ίδιος είναι στο απυρόβλητο? Δεν κατάλαβα.
Ποια λογική το λέει αυτό.

Να τσακιστεί και αυτός και ο κάθε πολιτικός να πάνε να καταθέσουν και να εξηγήσουν στον Ελληνικό λαό με το νι και με το σίγμα γιατί ήλθε η χώρα σε αυτήν την άθλια κατάσταση.
Και αν αποδειχτεί ότι έχει ευθύνη ο ίδιος, οι συνεργάτες του και κάθε πολιτικός ανεξαρτήτως κόμματος, για το σημερινό μας χάλι να πάνε στην φυλακή.

Νισάφι ποια με τους κάθε λογής «νταβατζήδες» του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: