Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ.

Μέχρι την Παρασκευή αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ.

Εναντίον ποίου όμως είναι οι κινητοποιήσεις?
Μεταβάλλοντας σε χώρους στάθμευσης τις εθνικές και όχι μόνον οδούς, θα συνεχίσουν να «βασανίζουν» τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε διαμάχη της πολιτείας με την κάθε συντεχνία.

Επαναλαμβάνουμε ότι παρόμοιες κινητοποιήσεις που στρέφονται καθαρά και μόνον εναντίον του απλού Έλληνα πολίτη, είναι καταδικαστέες και κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να έχουν.
Αν νομίζουν οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ ότι παρκάροντας στις εθνικές οδούς, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα και δυσκολεύοντας την μετακίνηση και την ζωή των πολιτών θα καταφέρουν κάτι, τότε πλανώνται πλάνην οικτρά.

Εξάλλου οι υπουργοί και οι βουλευτές δεν περνάνε από τα μπλόκα και δεν βασανίζονται από τις κινητοποιήσεις.
Ο απλός Έλληνας πολίτης, ο απλός Ελληνας εργαζόμενος είναι σε ομηρεία εξαιτίας των κινητοποιήσεων των φορτηγών και ουδείς άλλος.
Τυχαίο ότι δεν παρεμβαίνει το επίσημο κράτος και αφήνει να «τα βρούνε» οι πολίτες μεταξύ τους? Δεν νομίζω?

Δεν υπάρχουν σχόλια: