Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκλεισμοί δρόμων από τους ιδιοκτήτες ΦΔΧ

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες των φορτηγών Δημόσιας Χρήσης καθώς λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι προχώρησαν σε κλείσιμο των εθνικών οδών στα σημεία όπου βρίσκονται παρατεταγμένα τα οχήματά τους.

Συγκεκριμένα ο δρόμος έκλεισε στα διόδια της Ελευσίνας με την αστυνομία να εκτρέπει την κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό, και στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών - Κορίνθου σε Μαγούλα και Σκαραμαγκά. Οι αυτοκινητιστές έκλεισαν επίσης και τα δύο ρεύματα της Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Οι οδηγοί που κινούνταν στο σημείο τη στιγμή του αποκλεισμού, υποχρεώθηκαν να κάνουν επί τόπου μεταβολή προκειμένου να εξέλθουν της εθνικής και να μπουν στον παράδρομο. Αρκετοί ωστόσο οδηγοί ήταν εγκλωβισμένοι στο ρεύμα καθόδου. Κλειστά τέλος, ήταν και τα δύο ρεύματα της Λ.Σχιστού, ενώ λίγο αργότερα έκλεισε και η Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της Αλίμου.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί και στο κέντρο, καθώς κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα όπου συνεχίζεται η συγκέντρωση των ιδιοκτητών ΦΔΧ έξω από τη Βουλή.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών. Το ν/σ υπερψηφίστηκε επί της αρχής του με 83 «ναι» και 16 «όχι».


Δεν υπάρχουν σχόλια: