Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε?

Μια μεγάλη παρέα πολιτικών με την ανηθικότητα ή την ανικανότητα τους λυμαίνονταν, χάριζαν και κατασπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα, φέρνοντας την χώρα σε οικτρή οικονομική κατάσταση.

Μια εμπλεκόμενη συμβολαιογράφος σύζυγος πρώην υπουργού καταγγέλλει δημόσια τον πρώην πρωθυπουργό με βαρύτατες εκφράσεις.

Ο μέσος Έλληνας πολίτης υποφέρει καθημερινά εξαιτίας της ανηθικότητας και της ανικανότητας των κυβερνώντων και ενός άρρωστου δημόσιου τομέα.

Και τι κάνει το πολιτικό κατεστημένο της χώρας?

Αντί να προβαίνει σε φυλακίσεις και δημεύσεις περιουσιών των υπαιτίων της εθνικής καταστροφής, δημιουργεί εξεταστικές επιτροπές για το θεαθήναι και για να πάρουν κάποια εξτραδάκια οι συμμετέχοντες σε αυτές τις επιτροπές βουλευτές.
Αντί να μειώσει τον δημόσιο τομέα και να «δημιουργήσει» δημόσιους υπαλλήλους που θα υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη, συνεχίζει να διορίζει με κομματικά και ρουσφετολογικά κριτήρια συμβούλους, παρασυμβούλους, διοικητές και άλλους κρατικοδίαιτους

Και εμείς οι Έλληνες πολίτες τους ανεχόμαστε.
Ως πότε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: