Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Τουλάχιστον 32 είναι τραυματίες από την έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ

Στους 32 ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου διοικητή γενικής ασφάλειας, Ογούζ Καγάν Κιοκσάλ...
.

Σε δηλώσεις που έκαναν ο Ογούζ Καγάν Κιοκσάλ, ο διοικητής της ασφάλειας Κωνσταντινούπολης, Χουσεΐν Τσαπκίν και ο νομάρχης, Χουσεΐν Αβνί Μουτλού αναφέρθηκε ότι έχουν τραυματιστεί 17 αστυνομικοί και 17 πολίτες. Εννέα από τους τραυματίες νοσηλεύονται, ενώ οι υπόλοιποι έχουν πάρει εξιτήριο.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί της Κυριακής, σε σημείο όπου σταθμεύουν μόνιμα αστυνομικές δυνάμεις.

Ο διοικητής της ασφάλειας Κωνσταντινούπολης, Χουσεΐν Τσαπκίν, ανέφερε πως, κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για επιχείρηση αυτοκτονίας και ότι υπάρχει στο χώρο ένα πτώμα ακρωτηριασμένο.
 
Πηγή : skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: