Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο Θανάσης Βέγγος.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας εισήχθη ο Θανάσης Βέγγος, καθώς παρουσίασε πρόβλημα στο αναπνευστικό.

Ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται εδώ και περίπου 10 ημέρες, ύστερα από προγραμματισμένη επέμβαση (διαβασε σχετικό άρθρο εδώ http://naftikos.blogspot.com/2010/10/blog-post_7613.html)

 Μετά την επιπλοκή που παρουσίασε στο αναπνευστικό, οι γιατροί που τον παρακολουθούν, έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Να ευχηθούμε στον Θανάση που "μας μεγάλωσε", να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και να γυρίσει στο σπίτι του υγιής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: