Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν το Νίκο Κούνδουρο


Επίθεση από τρεις ληστές δέχθηκε ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος τα ξημερώματα στο σπίτι του, στην οδό Δικαιάρχου 1, στο Μετς....

Ο σκηνοθέτης κοιμόταν στο ισόγειο του σπιτιού, όπου οι τρεις άγνωστοι μπήκαν, παραβιάζοντας την πόρτα. Τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν άγρια και, αφού άρπαξαν -κατά δήλωσή του- περίπου 3.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και μια ηλεκτρική συσκευή, εξαφανίστηκαν.

Ο Νίκος Κούνδουρος τηλεφώνησε σε φίλο του, επίσης γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος έσπευσε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς υπέστη μικρό ισχαιμικό επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: