Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στις δημοτικές εκλογές ας ψηφίσουμε τον καλύτερο και μακριά τα κομματικά κριτήρια στην επιλογή της ψήφου μας.

Είναι παντελώς αδιάφορο για τον σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη εάν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές-δημοτικές εκλογές εκλεγεί περιφερειάρχης ο Σγουρός, ο Κικίλιας ή ο Δημαράς...

Χεστήκαμε για να το πούμε πιο χοντρά το ποιος θα βγει περιφερειάρχης.

Απαράδεκτο το εθνικό πολιτικό σύστημα της χώρας που χώνει την μύτη του παντού.
Από τον δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ τοποθετώντας ως επικεφαλής τους ότι πιο άπειρο, άχρηστο, και «κομματοσκυλικό» κυκλοφοράει και διορίζοντας κομματικούς φίλους ως μόνιμους ή συμβασιούχους υπαλλήλους, μέχρι τις δημοτικές εκλογές που τις κάνανε σαν τα μούτρα τους.

Τι δουλειά έχει ο Σαμαράς να «περιοδεύει» και να «διαφημίζει» τον Κικίλια όπως ο γύφτος την μαϊμού του, και τι λυπηρό και απαράδεκτα πρωτοφανές για πολιτισμένη χώρα είναι να κάνει ο πρωθυπουργός διακαναλική συνέντευξη θέτοντας στους Έλληνες πολίτες δίλλημα στήριξης των κομματικών υποψηφίων του κόμματος του ειδάλλως να «απειλεί» ότι θα μας ξαναβάλει στην περιπέτεια των εθνικών πολιτικών εκλογών.

Ενδιαφέρει στα αλήθεια κανέναν από τους πολιτικούς μας το μέλλον αυτής της χώρας?

Δεν υπάρχουν σχόλια: