Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Κεραυνοί Μολυβιάτη


Μπούμεραγκ φαίνεται πως γίνεται η πολιτική τακτική του Γ. Καρατζαφέρη καθώς οι δηλώσεις του περί απεσταλμένου Π.Μολυβιάτη από τη Ν.Δ. εξόργισε τον πρώην υπουργό που έκανε λόγο για κακοποίηση της αλήθειας... 

Το ήδη βεβαρυμένο κλίμα ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΛΑΟΣ χειροτέρεψαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ για τη συνάντησή του με τον Πέτρο Μολυβιάτη, τα σενάρια περί κεντροδεξιάς πολυκατοικίας αλλά κυρίως το εγχείρημά του να αλλάξει την πραγματικότητα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν ότι έγινε από την Ρηγίλλης.

Ο Γ. Καρατζαφέρης είχε δηλώσει πως ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε ουσιαστικά τον Π. Μολυβιάτη για να ανοίξει διάλογο με τον ΛΑΟΣ χωρίς όμως να φανεί πως λαμβάνει μέρος ο ίδιος.

Αρχικά ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως "Μίλησα με τον κ. Μολυβιάτη και με αρκετούς άλλους και συνεχίζω να μιλάω", χωρίς να μπει στο περιεχόμενο της συζήτησης.
Στη συνέχεια όμως, σε συνέντευξή του είπε πως ανεπίσημα "στέλνει τον πρώην υπουργό Πέτρο Μολυβιάτη να συζητήσει μαζί μας".

Αποτέλεσμα ήταν ο Π. Μολυβιάτης να οργισθεί και να προβεί σε μικρή αλλά ιδιαίτερα σκληρή δήλωση.

"Ο κ. Καρατζαφέρης κακοποίησε και την αλήθεια και την ευπρέπεια", είπε το στέλεχος της ΝΔ.

Από την ΝΔ υποστηρίζουν πάντως ότι όντως ο Αντώνης Σαμαράς γνώριζε για τη συνάντηση, για την οποία ο Γ. Καρατζαφέρης πίεζε εδώ και καιρό.
Στη συζήτηση τέθηκε θέμα, λένε επίσης κύκλοι της Ρηγίλης, από τον Καρατζαφέρη για διάλογο στην Κεντροδεξιά αλλά βρήκε τοίχο από τον Π. Μολυβιάτη.

Στην ΝΔ ωστόσο δεν επιθυμούν όπως καθιστούν σαφές προσέγγιση με τον ΛΑΟΣ καθώς όπως αφήνεται να εννοηθεί θεωρούν το Γ. Καρατζαφέρη ότι ανήκει στα άκρα της δεξιάς παράταξης.

Αρθρο του Στέλιου Μπαμιατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: