Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Μαρία Τσάκου

Η γνωστή εφοπλιστική οικογένεια θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό της αγαπημένης τους.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Ν. Υόρκη η Μαρία Τσάκου, κόρη του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και αδελφή του Νίκου Τσάκου....


Η Μαρία Τσάκου βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Ν. Υόρκης, όπου βρισκόταν για δουλειές και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανά του της. Η οικογένεια Τσάκου είναι συγκλονισμένη από την αιφνίδια απώλεια.

Η Μαρία Τσάκου ήταν από τις πιο δραστήριες επιχειρηματίες στην παγκόσμια ναυτιλία και είχε αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ναυτιλιακή επιχείρηση της οικογένειας Τσάκου.

Η 45χρονη Μαρία, ήταν κουμπάρα στο γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη που έγινε στις 10 Οκτωβρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου.

Πηγή : Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: