Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Μικροεπεισόδια στο Ρέθυμνο




Μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών σημειώθηκαν αργά το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέθυμνο, 300 μέτρα από το ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η 65η Σύνοδος των Πρυτάνεων..... 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές, πραγματοποιώντας την προγραμματισμένη πορεία τους προς το χώρο διεξαγωγής της Συνόδου, προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο ξενοδοχείο, χρησιμοποιώντας καδρόνια, αυγά και γιαούρτια, τα οποία εκτόξευσαν προς τους αστυνομικούς. Αστυνομικοί απώθησαν τους διαδηλωτές, κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Ο διαδηλωτές αποχώρησαν προς την πόλη του Ρεθύμνου. Εκεί, ορισμένοι που αποκόπηκαν από την πορεία, προκάλεσαν μικρές φθορές σε αυτοκίνητα. Το κλίμα νωρίς το απόγευμα στην πόλη ήταν ήρεμο.

Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: