Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Βρέθηκε εργαστήριο νόθευσης - τυποποίησης ηρωίνης στον Αγ. Στέφανο


Σε εργαστήριο νόθευσης - τυποποίησης ηρωίνης είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 38χρονος στον Άγιο Στέφανο, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές.

Ο ίδιος φέρεται να παραλάμβανε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από εγκληματικές οργανώσεις της Αλβανίας και να προμήθευε κυκλώματα διακίνησης στην Αττική...


Οι αστυνομικοί εντόπισαν εργαστήριο νόθευσης και τυποποίησης ηρωίνης σε ένα μικρό σπίτι στην οδό Ιωαννίνων 40, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 24,5 κιλά ηρωίνη, 110 γραμμάρια κοκαΐνη και 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακόμα υπήρχαν 23,3 κιλά άγνωστη σκόνη που προορίζονταν πιθανότατα για νόθευση ναρκωτικών, ένα φλόμπερ, ένα πιστόλι κρότου -αερίου, μία αμυντική χειροβομβίδα, μία ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός του εργαστηρίου (μίξερ, σιδερένιος κύλινδρος με σήτα, πρέσες, έμβολα, καλούπια, γρύλοι και λοιπά, τρία κλειδιά με συναγερμό και 1.020 ευρώ).

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος είχε εγκαταστήσει υπερσύγχρονο σύστημα κλειστού κυκλώματος και φωτοκύτταρα ανίχνευσης κίνησης που παρείχαν ασφάλεια σε περίπτωση που πλησίαζε κάποιος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο την ώρα που απομακρυνόταν από το σπίτι, μετά από παρακολούθηση. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς έχει δύο αδέρφια που επίσης έχουν απασχολήσει επίσης τις ελληνικές αρχές για σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών.

Πηγή : http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: