Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο κ. Παπαδημούλης ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση του τα κάνει όλα καλά και όλα ωραία και για όλα φταίνε οι άλλοι.

Έβλεπα το πρωί της Κυριακής σε μια τηλεοπτική εκπομπή τον κ. Παπαδημούλη και μου φάνηκε ότι ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητας.

Ο κ. Παπαδημούλης που ζει στις Βρυξέλλες, αμειβόμενος με παχυλό μισθό ως Ευρωβουλευτής, ούτε λίγο ούτε πολύ μας έλεγε τι καλά τα έχει κάνει η κυβέρνηση, αλλά οι αντιπολίτευση και κυρίως οι δημοσιογράφοι δεν προβάλλουν τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του.

Ο άνθρωπος ζώντας μπέικα με τον παχουλό μισθό του στις Βρυξέλλες, προφανώς εθελοτυφλεί ή αγνοεί εντελώς  την Ελληνική πραγματικότητα....


Διαχρονικά, όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας έκαναν λάθη και μερικές φορές εγκλημάτησαν σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Ποτέ όμως τα πράγματα στην χώρα μας δεν ήταν τόσο τραγικά όσο τα κατάντησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Με τα  capital controlς που επέβαλαν κατέστρεψαν την όποια πίστη είχε ο Έλληνας στο τραπεζικό μας σύστημα γυρνώντας την χώρα πολλές δεκάδες χρόνια πίσω και αποδυναμώνοντας, επί της ουσίας, κάθε δυνατότητα ανάπτυξης.

Ο λαός με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με αυτά που έλεγε ο κάθε κ. Παπαδημούλης πριν γίνουν κυβέρνηση,  περίμενε να σκιστούν τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο και αντί αυτού επεβλήθει νέο σκληρό τρίτο μνημόνιο και προφανώς και έρχεται και τέταρτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση υπεστήριζε και παρακινούσε σε δράση τα «κινήματα» τύπου «Δεν Πληρώνω» και τώρα έχει τρελάνει τον απλό πολίτη και τον μέσο επαγγελματία σε υπέρογκους φόρους και εισφορές.

Οι μόνοι που ζουν ακόμα καλά στην Ελλάδα είναι οι κομματικοί κρατικοδίαιτοι που λαμβάνουν υπέρογκες σε σχέση με τον υπόλοιπο λαό αποδοχές σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.

Κύριε Παπαδημούλη σας άκουγα το πρωί και εκτός του ότι είστε εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητας, είστε και προκλητικός γιατί αντί να ζητήσετε συγνώμη για τα προεκλογικά τερατώδη ψέματα που είπατε στον Ελληνικό λαό για να εκλεγείτε, απλά λέτε ότι και τώρα ακόμα για όλα φταίνε οι άλλοι, (αντιπολίτευση, δημοσιογράφοι κλπ), και όχι εσείς με την πολιτική που δυστυχώς εφαρμόζετε.

Επιστρέψτε στην άνετη ζωή των Βρυξελλών και αφήστε μας ήσυχους στον πόνο μας και στην κατάντια που εσείς μας φέρατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: