Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Θα γίνει…του ZENITH.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ZENITH χτενίζεται.

Η ιδιωτική τηλεόραση αντί να προβάλει άξια και υγιή κοινωνικά πρότυπα, εξακολουθεί να ασχολείται με την Τζούλια, την Σάσα, την Δήμητρα και την κάθε λογής αμόρφωτη κορασίδα που καίγεται να εξαργυρώσει και να αναλώσει τα φυσικά της προσόντα στον βωμό του εύκολου κέρδους.

Η πρόσφατες συλλήψεις ανόητων πλην όμως επικίνδυνων νεαρών ή/και μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπων, που από ανία, βλακεία, και παντελή έλλειψη ουσιαστικής κοινωνικής παιδείας βρήκαν λόγο ύπαρξης και επιβεβαίωσης του ανύπαρκτου εγώ τους στις τάξεις της τρομοκρατίας, κατάφεραν προσωρινά να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το μεγάλο θέμα της πιθανότητας πτώχευσης της χώρας.

Μέσα σε όλο αυτό το κοινωνικό και εθνικό μπάχαλο, οι συνδικαλιστικές ενώσεις των ναυτικών ετοιμάζουν κινητοποιήσεις κατά της άφιξης σε Ελληνικά λιμάνια κρουαζιερόπλοιου με κοινοτική σημαία με το αιτιολογικό της μη επάνδρωσης του και με Έλληνες ναυτικούς.
Αν δεν επικρατήσει η σύνεση, το συγκεκριμένο γεγονός θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στο κενοτάφιο της Ελληνικής κρουαζιέρας και θα επιδεινώσει το πρόβλημα της φετινής τουριστικής ύφεσης που, προφανέστατα πια, θα πλήξει τον τόσο προσοδοφόρο για την χώρα μας κλάδο του τουρισμού.

Πέραν των πραγματικών συνδικαλιστών ναυτικών και οι κομματικοί διαδηλωτές, με μοναδικό σκοπό να δηλώσουν την παρουσία τους και να κερδίσουν πόντους στην κομματική και συνδικαλιστική ιεραρχία, «ακονίζουν» τα πλακάτ τους και ετοιμάζονται για νέες «δράσεις» οι οποίες τον μόνο που δεν θα ωφελήσουν είναι ο Έλληνας εργαζόμενος πολίτης.

Το έχουμε πει και παλαιότερα. Αν δεν κατανοήσουμε το μέγεθος του προβλήματος της Ελληνικής οικονομίας, δεν σοβαρευτούμε όλοι μας και δεν ξεκινήσουμε μια εθνική υπερπροσπάθεια, η χώρα μας δεν σώζεται με τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: