Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Το επόμενο βήμα για κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Τα κατάφερε φαίνεται ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και διασφαλίσαμε δανεισμό 30 εκατομμυρίων ευρώ με ευνοϊκές, για την παρούσα κατάσταση, συνθήκες.

Τώρα πρέπει όλοι να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Η κυβέρνηση να ανασκουμπωθεί να στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό με ικανά και ει δυνατόν άφθαρτα στελέχη, να προβεί στο συμμάζεμα και στην συρρίκνωση των κάθε λογής δημόσιων και κρατικών οργανισμών και παράλληλα να προβεί σε δράσεις ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας.
Προκειμένου να αποφύγουμε απολύσεις στον δημόσιο τομέα, καλό θα είναι να περάσει νόμος ο οποίος να απαγορεύει με ποινή φυλάκισης για τους παραβάτες, την οποιαδήποτε πρόσληψη προσωπικού στον δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία.

Η αντιπολίτευση πρέπει να σταματήσει τις βλακώδεις αντιπολιτευτικές κορώνες, και αφού κάνει την αυτοκριτική της, ας απαντήσει στον Ελληνικό λαό πως κατάφερε να φέρει την χώρα σε αυτό το χάλι.
Ας απαντήσει με τι κριτήρια έγιναν οι τοποθετήσεις των προέδρων και των διοικητών οργανισμών.
Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να τοποθετεί μια κυβέρνηση πρόεδρο σημαντικού για την οικονομία της χώρας οργανισμού, έναν νεαρό ο οποίος δεν έχει διοικήσει ούτε ένα περίπτερο στον ιδιωτικό τομέα και το μοναδικό του προσόν να είναι ότι υπήρξε ορτινάντσα στο γραφείο υπουργού φίλου του πρώην πρωθυπουργού?
Έλεος πια. Πώς να πάει μπροστά αυτή η χώρα κ. Σαμαρά?
Πως θέλετε ο Ελληνικός λαός να δει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως σοβαρή εναλλακτική λύση για την διακυβέρνηση της χώρας?

Δεν υπάρχουν σχόλια: