Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Περισσεύει το θράσος σε μερικούς από τους πολιτικούς μας.

Το θράσος, η υποκρισία, η αλαζονεία και η ασυνέπεια, δυστυχώς είναι το βασικό γνώρισμα πολλών από τους πολιτικούς της χώρας μας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός αφού κυβέρνησε την χώρα για πέντε χρόνια φέρνοντας την σε αυτό το κακό χάλι, απολαμβάνει «ανενόχλητος» τις βόλτες του στην Ευρώπη και ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του σκεπτόμενος την «δυναμική» επάνοδο του στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Εν ενεργεία πρωτοκλασάτος και βαρέως τύπου Υπουργός εξαντλεί την ευθιξία του κάνοντας αγωγές, αγνοώντας προκλητικά την κοινή γνώμη που εξαγριώνεται όλο και περισσότερο με πρόσφατα γεγονότα αρμοδιότητας του υπουργείου του που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ας μας αποδείξει ο συγκεκριμένος Υπουργός στην πράξη και όχι στα λόγια, αυτά που για κατά καιρούς μας παραμυθιάζει στις κάθε λογής τηλεοπτικές του εμφανίσεις και στις συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ και μετά να τα ξαναπούμε.

Οι δημοκρατικές αρχές, ο σεβασμός στην αρχή της ισονομίας των πολιτών, και το ηθικό ανάστημα των πολιτικών αποδεικνύεται με πράξεις καθημερινά και όχι με λόγια του αέρα και πολιτικάντικες πρακτικές.
Και ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται.

Από λόγια και εξαγγελίες έχουμε χορτάσει.
Από πράξεις ουσίας και από πολιτικούς με αρ..δια πάσχουμε.

Ο λαός μας λέει ότι «Ο Βαγγέλης ή ο Μανώλης (δεν θυμάμαι το όνομα), με τα λόγια κτίζει ανώγια και κατώγια».

Και τέλος θα ήταν καλό να μάθουμε τι ποσό κατέθεσαν οι Έλληνες πολιτικοί στον τραπεζικό λογαριασμό που άνοιξε ο Πρόεδρος της Βουλής για την μείωση του χρέους της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: