Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Οι «εργατοπατέρες» έχουν βάλλει πλώρη να καταστρέψουν την Ελληνική ακτοπλοΐα.

Μόνο οι Έλληνες επαγγελματίες-κομματικοί συνδικαλιστές θα μπορούσαν να το σκεφτούν αυτό.

Επειδή ο Πρωθυπουργός ανήγγειλε την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα, και αφού δεν υπάρχουν πλέον Ελληνικά κρουαζιερόπλοια, για να δηλώσουν την παρουσία τους οι εργατοπατέρες κάνουν απεργία στα ακτοπλοικά πλοία.

Το έχω ξαναπεί και θα με θυμηθείτε.
Μετά την Πειραϊκή-Πατραϊκή την Πιρέλι και τόσες άλλες εταιρείες οι επαγγελματίες-κομματικοί συνδικαλιστές έχουν βάλει πλώρη να καταστρέψουν και την Ελληνική ακτοπλοΐα.

Οταν δεν θα υπάρχουν Ελληνικά ακτοπλοϊκά πλοία, γιατί έτσι όπως πάμε δεν θα υπάρχουν ούτε πλοία ούτε Έλληνες ναυτικοί, τότε οι επαγγελματίες-κομματικοί συνδικαλιστές (γιατί αυτοί θα υπάρχουν πάντα), θα κάνουν απεργίες και θα σταματούν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: