Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Ανακατατάξεις στην Ακτοπλοΐα

Πάνω που είπαμε ότι είχαμε ηρεμήσει με την κατάσταση στον ακτοπλοϊκό χάρτη της χώρας μας, φαίνεται πως ετοιμάζονται νέες ανακατατάξεις. Οι δύο ισχυροί (ιθαγενείς) μεγάλοι παίκτες και ο τρίτος ο εκ της Εσπερίας δρών, ψάχνουν να βρουν τρόπους να ενισχύσουν την θέση τους αποκομίζοντας μεγαλύτερο κομμάτι από την πίττα των επιβατών της ακτοπλοΐας. Μετά το πρόσφατο ξεκαθάρισμα των μικρών ακτοπλοϊκών εταιρειών έχουν απομείνει τρείς κύριοι παίκτες στην σκακιέρα της ακτοπλοΐας. Από τις πάλαι ποτέ μικρομεσαίες ακτοπλοϊκές εταιρείες η μόνη που έχει μείνει προς το παρόν είναι θνησιγενής και στηρίζεται μόνον από την ιδιωτική μικρή τράπεζα που έκανε το λάθος να την δανείσει τεράστια για τα μεγέθη και των δύο ποσά, και που πιθανόν θα είναι η αιτία να ακούσουμε το πρώτο τραπεζικό κανόνι στην περιοχή μας. Ας κάνουμε λίγο υπομονή γιατί τα …καλύτερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: