Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Μεγάλη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ

Με δεδομένη την ανικανότητα της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από την χώρα, ήταν αναμενόμενη η πεντακάθαρη και μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ. Εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος συνέχισε να κινείται στους ήπιους και αξιοπρεπείς τόνους που μας έχει συνηθίσει. Ας δούμε τώρα τι θα κάνει με την επιλογή των συνεργατών του και την στελέχωση του δημόσιου τομέα. Γιατί εκεί είναι το ζητούμενο. Σε όλες τις παρατάξεις ευδοκιμούν κάθε λογής λαμόγια έτοιμα να πέσουν σαν ακρίδες στον κρατικό κορβανά. Εδώ μένει να διαπιστώσουμε αν ο Γιώργος είναι ο ηγέτης ο οποίος άξιζε να του δοθεί τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη από τον Ελληνικό λαό, ή θα αποδειχθεί ένας ακόμη Κωστάκης. Εδώ είμαστε, υγεία και υπομονή να έχουμε και θα δείξει πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: