Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αυτή είναι, δυστυχώς, η Ελλάδα.

Νυν και πρώην Υπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές, και «φυτευτά» ανώτατα στελέχη της δημόσιας διοίκησης που πλούτισαν ή διάγουν βίο πολυτελή χωρίς να το δικαιολογεί ο μισθός τους, και όμως κυκλοφορούν ελεύθεροι, πολλές φορές φυλασσόμενοι από αστυνομικούς που πληρώνει ο ταλαίπωρος Έλληνας πολίτης.
Οι στρατιές αυτής της κατηγορίας πολιτικών και των τσανακογλείφτηδων φίλων τους που διοικούν αυτήν την χώρα, στην πραγματικότητα, από πλευράς ικανοτήτων, είναι ότι χειρότερο διαθέτει η Ελληνική κοινωνία και αυτός είναι ο κύριος λόγος της καταστροφής της Ελλάδας....
Δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, γλείφτες και συνοδοιπόροι της πολιτικής κάστας που κατάντησε όπως κατάντησε την χώρα, οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα σε μια προσπάθεια «τύφλωσης» των Ελλήνων πολιτών ώστε να μείνουν ατιμώρητοι οι πολιτικοί φίλοι και πολλές φορές χρηματοδότες αυτής της κατηγορίας δημοσιογράφων (χρηματοδοτούνται φυσικά και αυτοί από τα λεφτά του Ελληνικού λαού).

Προβεβλημένοι, (και από τους παραπάνω δημοσιογράφους), επιχειρηματίες οι οποίοι φοροδιέφευγαν και χρηματοδοτούσαν τον πολυτελή βίο και την αστραφτερή εικόνα τους κατακλέβοντας, όπως αποδείχτηκε, τον Ελληνικό λαό.
Η μη απόδοση ΦΠΑ είναι διπλοκλοπή. Κλέβεις αρχικά τον Έλληνα πολίτη στην πηγή, ζητώντας του τον ΦΠΑ, και τον κλέβεις και δεύτερη φορά μη αποδίδοντας τον στα κρατικά ταμεία.

Ένας λαός, εθισμένος στο «όραμα» του βολέματος και της επαγγελματικής αποκατάστασης στον δημόσιο τομέα.

Ένας δημόσιος τομέας ανίκανος να εξυπηρετήσει ουσιαστικά και ποιοτικά τον Έλληνα πολίτη, και ένας Έλληνας ανεκτικός και χρόνια εκτεθειμένος στις ουσίες του γρηγορόσημου, του ρουσφετιού και της παράκλησης στον κάθε δημόσιο και δημοτικό υπάλληλο που θα έπρεπε να τον υπηρετεί και όχι να αισθάνεται δερβέναγας στο αμπέλι της ελεεινής δημόσιας διοίκησης.

Δυστυχώς αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα και αν δεν την αλλάξουμε σύντομα, άμεσα, τότε δεν έχει επιστροφή για τα επόμενα, τουλάχιστον 30 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: