Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Άλλο ένα δείγμα συμπεριφοράς Έλληνα πολιτικού - Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία ο πολιτικός, πολιτευτής και πρώην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης, οδηγώντας το αυτοκίνητο του, παρανόμησε περνώντας με κόκκινο τα φανάρια και θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή άλλων Ελλήνων πολιτών.
Όταν εντοπίσθηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ, έχοντας καλομάθει στην ατιμωρησία, όπως όλοι οι Έλληνες πολιτικοί, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και στην διάρκεια του ελέγχου τραυμάτισε άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο 401 ΣΝ.
Παρά ταύτα το Ελληνικό κράτος δικαίου αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον πολιτικό και πρώην υπουργό Κίμωνα Κουλούρη......
Και ερωτώ.
Αν αληθεύουν όλα αυτά και αν στην θέση του πρώην υπουργού ήταν οποιοσδήποτε άλλος –μη πολιτικό πρόσωπο- Έλληνας πολίτης θα ήταν τώρα ελεύθερος να τρώει και να πίνει στην υγεία του κορόιδου Ελληνικού λαού που του πληρώνει την βουλευτική σύνταξη?
Υπάρχει ισονομία μεταξύ των Ελλήνων πολιτών?
Υπάρχει Υπουργός Δημόσιας Τάξης? Γιατί τα βαρύγδουπα περί προστασίας του πολίτη είναι του κώ...!

Δεν θα εκπλαγώ αν στην μπανανία που ζούμε, στο τέλος ο τραυματισμένος αστυνομικός θα τιμωρηθεί γιατί τόλμησε να σταματήσει και να κάνει έλεγχο στον παρανομούντα Έλληνα πολιτικό.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Α ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια: