Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

΄Οποιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πολλοί θεωρούν τον Κάστρο δικτάτορα, είναι σεξουαλικά αυτοαπασχολούμενος κύριε Ζουράρι.


Κύριε Ζουράρι πολλοί συμπολίτες μας θεωρούν και με το δίκιο τους ότι, κάποιος είναι μ@λ@κ@ς όταν δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Φιντέλ Κάστρο, (έχοντας καταλάβει την εξουσία στην χώρα του με επανάσταση, παραμένοντας ο ίδιος για 56 χρόνια αρχηγός κράτους μιας πτωχευμένης ουσιαστικά χώρας, καταπνίγοντας κάθε διαφορετική φωνή και καταλύοντας κάθε πολιτική ελευθερία, και χρίζοντας στα βαθειά του γεράματα  ως διάδοχο του τον αδελφό του), ασχέτως της όποιας χαρισματικής του προσωπικότητας, θεωρείται δικτάτορας.  



Δεν υπάρχουν σχόλια: