Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Κύριε Πρωθυπουργέ η χώρα δεν είναι παιδική χαρά.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Διορίζοντας νέους ανθρώπους όπως την υπουργό εργασίας (μία νέα τριαντάχρονη γυναίκα η οποία δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή της), δεν δίνετε «ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους» απλά οδηγείτε την χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.....


Όποιος έχει δουλέψει, όποιος έχει διοικήσει και έχει εργασιακά «διαχειριστεί» ανθρώπους, γνωρίζει ότι ένας νέος άνθρωπος χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, ότι σπουδές και να έχει, όσο αστραφτερό μυαλό και να διαθέτει, ελάχιστες δυνατότητες και πιθανότητες έχει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις θέσεως μεγάλης ευθύνης, πόσο μάλλον της θέσεως της υπουργού εργασίας και ιδίως στην τρέχουσα δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας.

Ανοίγοντας υποκαταστήματα του πρωθυπουργικού γραφείου και διορίζοντας σε αυτά μερικούς κομματικούς ανέργους δεν λύνετε το πρόβλημα της ανεργίας της χώρας, αντίθετα προκαλείτε τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους νέους της χώρας μας.

Η χώρα μας «καίγεται» και εσείς έχετε τον χρόνο για ταξιδάκια στην Κούβα για να αποδώσετε φόρο τιμής σε εφηβικά σας ινδάλματα όπως φαίνεται να είναι ο δικτάτορας Φιντέλ Κάστρο που επί 50 χρόνια κρατούσε την χώρα του και τον λαό της σε συνθήκες φτώχειας και απόλυτης πολιτικής καταπίεσης.

Κύριε Πρωθυπουργέ η χώρα δεν είναι "παιδική-κομματική χαρά".
Θα πρέπει να βγάλετε τις κομματικές και ιδεοληπτικές παρωπίδες και με τόλμη και παρρησία να συνεννοηθείτε με όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας ώστε όλοι μαζί, να σχεδιάσετε και να συμφωνήσετε μια εθνική, οικονομική, αναπτυξιακή, κοινωνική και γεωστρατηγική πολιτική  η οποία με ορίζοντα δεκαετίας θα εφαρμοστεί υπό την εποπτεία ενός αποδεκτού, (από όλα τα πολιτικά κόμματα), πολιτικού διευθυντηρίου για να δώσετε ελπίδα και να βγει η χώρα από την πολύχρονη βαθιά κρίση που την μαστίζει και την ταλαιπωρεί.

Μετά Τιμής  (όπως αξίζει στο αξίωμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος)


Υγ.    Και ως Έλληνας πολίτης, σας παρακαλώ βάλτε επιτέλους μια γραβάτα για να δείξετε ότι σέβεστε το αξίωμα που σας ανέθεσε ο εργοδότης σας, Ελληνικός λαός.

Αλλοίμονο εάν κάθε εργαζόμενος σε θέσης ευθύνης του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα εφάρμοζε το δικό του dress code.
Θα πηγαίνανε στην δουλειά τους στρατηγοί με τζινάκι οι δήμαρχοι με βερμούδα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο κατέβαινε στο μυαλό του καθενός.
Πέραν του γεγονότος ότι στις συναντήσεις με αρχηγούς κρατών δεν επιτρέπεται να εμφανίζεστε σαν κακομοίρης. Διδαχτείτε στυλ από την πρόσφατη συνάντηση σας με τον Ομπάμα. Ελπίζω να μην θεωρείτε τον εαυτό σας πιο δημοκράτη και επαναστάτη από τον Ομπάμα μόνον και μόνο επειδή δεν φοράτε γραβάτα.

Προσαρμοστείτε σας παρακαλώ στις απαιτήσεις της θέσεως του Πρωθυπουργού ή επιλέξτε μια διαφορετική εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: