Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ερωτηματολόγιο για μελέτη-ερευνα φοιτητή με θέμα την έλλειψη Ελλήνων ναυτικών.

Αναρτώ την παρακάτω επιστολή Ελληνα φοιτητή του πανεπιστημίου του Plymouth που ζητά την συμπλήρωση ερωτηματολογίου σχετικού με διπλωματική του μελέτη.
----------------------------

Αγαπητέ Κύριε,

Είμαι τακτικός αναγνώστης του Blog σας και εκτιμώ όπως και πολλοί άλλοι φίλοι την προσπάθεια σας για την ενημέρωση στα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα ναυτικό και όχι μόνο.

Ως συνέχεια του σκοπού αυτού, από την πλευρά μας, ως φοιτητής του πανεπιστημίου του Plymouth (UK) διεξάγοντας μία έρευνα σχετικά με τις αιτίες της έλλειψης των Ελλήνων ναυτικών στην ποντοπόρο ναυτιλία, εξετάζοντας παράλληλα την Ελληνική πολιτική για το θέμα αυτό, ελπίζοντας στο τέλος ότι ανακαλύπτοντας τις αιτίες του φαινομένου θα συμβάλλουμε έστω ελάχιστα στην επίλυση του προάγοντας στην συνέχεια το θέμα για περαιτέρω ακόμα μελέτη.
Για το σκοπό αυτό, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, αν είναι δυνατόν, να δημοσιεύσετε το ακόλουθο link στο blog σας ούτως ώστε όποιος θέλει να βοηθήσει στην ανάδειξη του προβλήματος, να συμπληρώσει ανώνυμα το ερωτηματολόγιο.


Ευχαριστώ εκ των προτέρων
--

Jim Grekos

P.S. Στην διάθεση σας για όποια διευκρίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: