Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Είμαστε λαός αυτοκαταστροφικός

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Η χώρα οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή γιατί επιλέγουμε ανάξιους, ριψάσπιδες και κλέφτες ηγέτες.

Δεν είμαστε ικανοί να οργανώσουμε ούτε μια διαμαρτυρία της προκοπής χωρίς να σκοτωθούμε μεταξύ μας.
Αντί να στρώσουμε τον κώλο μας κάτω και να δουλέψουμε τίμια και μεθοδικά, αντί να διαδηλώνουμε και να κάνουμε την ζωή δύσκολη των πολιτικών και των πολιτευτών που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι, στρεφόμαστε επί δικαίων και αδίκων, καταστρέφουμε την χώρα μας, δολοφονούμε τους συνανθρώπους μας και υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Τι είδους άνθρωποι και τι είδους διαδηλωτές είναι αυτοί που δολοφονούν αθώους εργαζόμενους Έλληνες πολίτες?

Διαδηλώνουμε με επικεφαλής κομματικές σημαίες, ΠΑΜΕ και δημιουργούμε πρόβλημα στην καθημερινότητα του απλού Ελληνα πολίτη, παρασυρμένοι από κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές που μόνο μέλημα έχουν την προσωπική-κομματική τους ανέλιξη.

Τελικά κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αρμόζουν και το μέλλον του είναι απόρροια των επιλογών του.


1 σχόλιο:

Koursaros είπε...

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η πορεία στους δρόμους του Πειραιά ήταν ήσυχη & υποδειγματική. Το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ.Τούσσας,ήταν επικεφαλής της πορείας, το αφήνουμε στην κρίση του αναγνωστικού κοινού.
Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς